Segmen Jom Pilih Hadiah

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
السلام عليكم
Hyee :) *lambai-2 tangan 
woii mana kau menghilang haaa ??
okey-2 i'm so sorry sayang ...busy-2 :'3 kalah VVIP , hikhik 
hari ni nak join SEGMEN ! 
Dah la tak update 2 bulan tetibe nak join segmen , blaaa laaa.. buuu mimi buuuu --" 
peduli apa akuu :p nak join jugakk 
see tajuk segmen diaa . wooo .. boleh pilihh , iLoikee :p 

SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like pages blog ni
2) Buat satu entry dan tampal banner kat atas yang di link kan terus ke entry ni*letak url entry dekat komen entry ini sahaja*
3) Pilih dua hadiah yang korang nak (Lebih Boleh Tak ? :p)
4) Follow dan like pages sponsor (Done)
5) Pemilihan pemenang melalui random dan top reffral
6) Tamat 30/3/2013

PARA SPONSOR*FOLLOW*
Aku Penghibur I Istiqamah I Iza Arina I Afie Qaisara I Puteri Insyirah I Amalina


LIKE PAGES










SENARAI HADIAH

DRESS (3 ORANG) 
PEPLUM (2 ORANG)
LIP TINT (2 ORANG)
TOPUP RM10 ( 7 ORANG)
TOPUP 5 ( 5 ORANG)
HANDPHONE CASES (10 ORANG)
KEYCHAIN (10 ORANG)
BODY SCRUB D HERB ( 3 ORANG)
NOVEL (2 ORANG)
BANNER IKLAN DI PINGJE.ORG (SORANG)
TUDUNG BAWAL (4 ORANG)
SHAWL (SORANG)

Mimi nak dress tak nak la , kang tak muat , hmm nak peplum haa , lagi laa 
mimi nak topup 10 hingget dengan novel :'3 
pleaseee *bulatkan mata sambil kelip-2 
hope dapat :'3 

P/s : minggu depan 19,20,21 dipaksa dan terpaksa pergi kem KOR Kadet Polis --" doakan tak diseksa eaa 
byee semuaa . 

Lobee ,
Fatin Syamimi 

5 comments:

CynthiaShin 欣倪♥ said...

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

From the same segmen :D

CikPelangiSenja™ said...

melawat kamu :)

http://nursyikin.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

gud luck ~

AyuInsYiraH said...

salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

eCha said...

singgah dari segmen sama....
jom join nie pulak..

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html