Contest: Saya Si Blogger Awesome 2012 by Yanie & Akma

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
السلام عليكم
Selamat pagi semua penduduk alam 
jyeahhh !! tarik nafas lepas , tarik lagi lepas ...sekali lagi tarikkkkkkkkk lepas ... jerit hup-2 horeyyy 
hahahahaha kayy , join contest lagi , problem ka ? biar la, hahahahaha :P tak menang pun tak ape , *golek-2 atas lantai 
contest ni di anjurkan by : Cik Akma
amboi banner dia , glam  , blink-2 gitu , i loike :P 
Semua syarat-2 saya sudah lakukan  
Tak percaya ??
tengok gambar bawah nie  
Haa ... tk tipu kan ? yang twitter tuh dah sent request

nak jawab soalan pulak  wink-2

 Sejak bila berjinak dalam dunia blog?

Fatin dah buat blog ni hampir setahun :O lamakan ? hahahaha :P active dalam bulan Mei *yeke?* :D .. tapi jarang update .. kenapa jarang update ? sebab fatin sibukk *mcm PM pulak* hahaha , 2013 mungkin lagi malas sebab nak tumpukan pada PMR :) last batch :O wooo .. hahahaha :P 

 Kenapa berblogging? Best tak?

kenapa blogging ?? hmm , *betulkan tudung* sebab nya sebab , sebabnya fatin ni suka bebel ? yeke ? kay tipu*betul lah* --" pedulikan , mula-2 fatin tak tahu apa itu BLOG ! kay mengaku ! bukan kemain lagi tanya mcm-2 .. hahaha , kay guru pertama yg ajar fatin blogging nie Uncle Aaz Mazlan *tepukkan gemuruh untuk beliau* wohohoho .. giler tak best ! setiap bulan boleh tukar baju belog ni XD saya suka , saya suka ^^v .
merapu habis dah ni .. soklan seterusnya 

 Harapan pada blog di masa akan datang?

Harapan fatin untuk belog ini pada masa hadapan ialah *ayat skema habis,pedulikan* OKEY , ehem *betulkan suara* Harapan fatin supaya blog fatin jadi popularrr .. Wahhhhh :O *mungkinkah?* insyallah hahahaha :P dan harap blog fatin dapat menjadi sumber untuk sebarkan ilmu :D *senyum nampak gigi*

Fatin nak tag adik fatin boleh ?? hoho .. ⇨ Amirah

Okey siap .. jyeahhh .. arghhhhh *angkat tangan*

Gendang gendut tali kecapi ,
saya harap saya menang nanti ^_^

1 comment:

Qaseh Hafizah said...

Gud luck :)

jom join ni
http://nurhafizahpija.blogspot.com/2012/12/huda-syafiqah-s-1st-giveaway.html